Форум Вендичанів

Теми для публікацій та розмов


Політика і влада
29 грудня 2010 Таїса Приян

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приян Таїса, користувач 1ua
Таїса Приян
Тема: Політика і влада

Майбутнє України, як суверенної і незалежної держави не тільки за формою, а й за змістом, можливе тільки тоді, коли до влади прийдуть націоналісти. В цьому впевнюються з кожним днем все більше і більше українців, про що також свідчать різні опитування і дослідження.

Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися в середині грудня 2010 року, за Всеукраїнське об'єднання 'Свобода' проголосували би 6,2% українців. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного 11-18 грудня 2010 року Соціологічною групою 'Рейтинг'.

За результатами дослідження, найбільше голосів отримала би Партія регіонів (30% опитаних серед тих, хто взяв би учать у виборах, якби вони відбувались найближчої неділі). Другу позицію зберігає Батьківщина, яку підтримують 19,6%. Фронт змін підтримують 7,2%, Сильну Україну – 6,4%, ВО 'Свобода' – 6,2%, КПУ – 4,8%.

Під час проведення дослідження методом інтерв'ю було опитано 2000 респондентів віком від 18 років в усіх областях України та АР Крим.

У резюме опитування зазначається, що разом із рейтингом ВО 'Свобода' (4% у жовтні та 6,2% у грудні) продовжує зростати рейтинг Олега Тягнибока (з 2,8% у жовтні до 5% у грудні).

За даними центру соціальних та маркетингових досліджень 'СОЦІС', рейтинг лідера Всеукраїнського об'єднання 'Свобода' у листопаді сягав 5%. У жовтні, згідно з опитуваннями Київського міжнародного інституту соціології, Всеукраїнське об'єднання 'Свобода' мало підтримку 4,4% українців. Таким чином за 2 місяці підтримка ВО 'Свобода' зросла на третину.

Голова Всеукраїнського об'єднання 'Свобода' Олег Тягнибок посів 37 місце серед 200 найвпливовіших українців 2010 року. Таким чином впливовість лідера 'Свободи', згідно рейтингу журналу 'Фокус', за рік зросла на 150 пунктів.

Що стосується Вінниччини, наразі сформовано 16 районних та 4 міських осередки в містах обласного значення. У 2007 р. за ВО 'Свобода' по області голосували 0,47% виборців, сьогодні – 3% в області та 7% – в місті. Усього в місцевих радах регіону працюють 38 депутатів-'свободівців'.

В смт Вендичанах зареєстрована Могилів-Подільська районна організація ВО „Свобода”. Станом на 01.01.2010 р. організація налічує 11 членів. Головою Могилів-Подільської  районної організації є Торський Олег Васильович.

Менш ,ніж за рік роботи організації, під час виборів до місцевих органів влади за ВО „Свобода” до обласної ради проголосувало 272 мешканця району, що склало 1,75%. Це в 2 рази більше, ніж проголосувало на президентських виборах в січні 2010 року за О. Тягнибока (0,86%).

Я запрошую всіх мешканців Могилів-Подільського району приєднуватись до Могилів-Подільської районної організації ВО „Свобода” і ставати до боротьби проти теперішньої  олігархічної, україно та людоненависницької влади Партії Регіонів та її лідера В. Януковича.

Довідки по телефону: 067 915-05-01 Торський Олег Васильович. 

29 грудня 2010


1


  Закрити  
  Закрити